kajaken

Nya nycklar

Vi behöver byta ut våra gemensamma nycklar då vi haft några som försvunnit och vi inte längre har full koll på vem som har nycklar och access till vår fastighet.

Upp till fyra nycklar kan initiellt kvitteras ut från Fredrik Töörn (längst ned och ut i höghuset), det finns sedan möjlighet att komplettera men vi vill inte skapa för många nycklar till att börja med då vi inte vet exakta behov och att det är en kostnad för varje nyckel.

Fredrik nås hemma:
  • Onsdag kväll
  • Torsdag förmiddag och kväll
  • Fredag kväll
  • Stor del av helgen
  • Måndag kväll
På onsdag (9/12) klockan 09:00 nästa vecka byts cylindrarna så det är bra om ni kommer och kvitterar ut era nya nycklar senast måndag.

De nya nycklarna kommer ge er access till såväl ytterdörrar och hiss i det stora huset samt garage och förråd.

Vill du förbereda dig och minimera fysisk kontakt kan du skriva ut detta dokument, fylla i det och ta med det till Fredrik när du hämtar nycklarna. Det finns även redan printade dokument som du kan fylla i på plats.

Styrelsen har tittat på möjligheten att sätta in elektroniska lås med taggar för att enklare kunna spärra och administrera accesser, detta är dock kostsamt så vi har beslutat att inte göra en sådan investering just nu med tanke på att vi behöver byta hiss och måla om fastigheten.

MVH
Styrelsen
facebook website