Nyheter

El-mätarbyte

Torsdagen den 15/6 planerar e-on att byta våra elmätare till nya modernare. De kommer att göra detta från kl.8.00 till senast 8.30. Då kommer det vara strömlöst i huset. Enligt deras uppgifter har de nycklar och allt de behöver för att genomföra detta.

Vattna gården

Nu är sommaren här igen och vi måste se till att vattna våra växter på gården. Glöm inte att skriva upp er på vattningslistan!

Även om det regnar så räcker det inte alltid för nyplanterade växter och våra krukor så tänk på att stämma av även om du har skrivit upp dig på en vecka då det regnar.

Kallelse till årsmöte

Årsmöte i Brf Kajaken sker i år 230618 kl.16.00 i Krokstädes (Flöjelgatan 3, ingång via gården vid cykelstället) av Max ritade fantastiska uterum!

Motioner skickas till styrelsen senast 230604. Därefter skickas Dagordning och annan dokumentation ut via denna kanal.

/Styrelsen

 

Uppdatering om VVS-arbete

I morgon fortsätter arbetet med att täta i fördelarskåpen.

På torsdag kommer vattnet att stängas av till och från under hela dagen.

Malmö VVS måste återigen in i de flesta lägenheter (inte plan 1 i höga huset) för att åtgärda.

Vid frågor är ni välkommen att höra av er till styrelsen.

Fler åtgärder: i VVS-fördelarskåp

Vi har i dag haft Malmö VVS på plats och inventerat i fördelarskåpen i våra lägenheter.

De flesta behöver byta tätningar i VVS-fördelarskåpen. Några kommer behöva ytterligare åtgärder som gör att vi måste stänga av vattnet.

Dessa åtgärder börjar redan i morgon och några av er har redan avtalat tider som passar er. Avstängning av vatten sker troligen på onsdag, vi återkommer med definitivt besked och tidpunkt för detta.

Vid frågor är ni välkommen att höra av er till styrelsen.

mindre VVS arbete i alla lägenheter

Vi har haft en besiktning av VVS-fördelarskåp i 3 lägenheter och där framkom det några brister (saknade delvis tätningspluggar). Vi behöver åtgärda detta omgående för att förebygga potentiella vattenskador och har anlitat Malmö VVS för att göra detta.

Vi behöver därför TILLGÅNG till alla lägenheter/radhus den 3 april, och tillgång till fördelarskåpet för VVS. Det är skåpen som är i väggen vid badrumen, en till varje badrum., ej till gästtoaletterna.

Ni som inte är hemma den 3-april kan höra av sig till styrelsen så att vi kan ordna med tillgång till lägenheten. Vid frågor är ni välkommen att höra av er till styrelsen.