På onsdag nästa vecka bytes de yttre låsen i vår fastighet. Se till att kvittera ut nycklar innan, se mer information i det mail du fått

Vi har upphöjda planteringar samt krukor på vår gård. Då räcker tyvärr inte lite regn utan vi måste vattna för att inte nyplanterade och känsliga växter skall dö.

Nu är sommaren här och vi måste se till att vattna våra växter på gården. Glöm inte att skriva upp er på vattningslistan!

Är du intresserad av att engagera dig i BRF Kajaken’s styrelse 2020?

Skicka då ett mail till: valberedningen@kajaken.org

Söndag den 27 oktober hjälps vi åt med gårdsstädning och ser till att allt är i ordning för vintern. När vi är färdiga tänder vi upp grillen och det blir lite snacks.

Garagets golv och pelare kommer renoveras och målas vecka 34 & 35 (vi har alltså en liten försening med jobbet), dvs: 19 augusti till 30 augusti. Detta innebär att vi inte kan använda garaget under denna period och att ALLT måste flyttas bort.

Vi har ordnat parkering på grusplanen framför huset, garageplats innehavare kan kvittera ut parkeringslappar från Maria i styrelsen.

Cyklar får bo i cykelställen ute på gården. Eftersom man ändå ej skall förvara något annat i garaget så kan andra eventuella saker flytta in i var mans förråd.

Just nu pågår förhandlingar mellan Telia och en av deras leverantörer av tv-kanaler.

Detta kan komma att resultera i att några kanaler tas ur utbud den 1 juli på obestämd tid. Det gäller kanalerna TV3, TV6, TV8, TV10, NFL Networks, ESPORT TV och TV3 Sport. Det här är naturligtvis en jättetråkig situation och Telia beklagar att det orsakar problem för deras kunder.

telia.se/tvinfo kommer man alltid hitta den senaste informationen.

Om dom inte kommer överens om ett nytt avtal stängs nedan kanaler ner den 1 juli 2019, men vi jobbar beslutsamt för att det inte ska ske.

TV 3
TV 6
TV 8
TV 10
NFL Network
TV 3 Sport
Esports TV

Detta gäller även motsvarande HD-kanaler. 

Övrigt

Inloggning för befintliga användare

10 − 7 =

   

Om du är ny användare: registrera dig här.